الطريقة الاولى
طبعا السوسيس بيقى فى المجمد طلعيه قبلها بشوية واغسليه امسكى السوسيس واقطعيه بالطول نصين0] ثم قطعيه بالعرض هتبقى كل قطعة كأنها نص دائرة وبعدين هاتى فصين توم واهرسيهم وحطيهم فى طاسة وعليهم شوية زيت صغيرين
وشغلى النار وبكده التوم مش هيتحرق والزيت ياخد طعم التوم ولما تلاقى التوم بدألونه يصفر
اوعى يتحرق منك حطى السوسيس وقلبى بسرعة
]لمدة دقيقة وبعدين هدى النار خالص واتركيه
يستوى مع اضافة المنكهات ممكن فلفل اسمر
او بهار مشكل حسب ذوقك
اما لو عايزاه سليم زى المحلات
هتغسليه وتعملى شقوق بالعرض بالسكين
بس ماتكنش الشقوق عميقة
وتحمري وان شاء الله مش هيكرمش
الطريقة الثانية
اغلى مية
وبعدين اقفل عليها واسقط السوسيس فيها واسيبها شوية صغيرة
وبعدين انشلها من المية
ولو عاوزة تحمريه فى زيت
تطلعية من الفريزر يفك شوية
وبعدين تغلى مية وتقفلى عليها وبعدين تسقطية فيها شوية
وتنشلية من المية وتشقية بالسكين وتحمريى بسييييييييييييييييط
لان لو حمرتتة كتير هينشف
يادوب تقلبية بس
بس الزيت يكون بسيط جدا وكمان ميخدش وقت كثير
يدوب يتقلب لما يتغير لونه شوية
وبالهنا والشفا
طبعا السوسيس بيقى فى المجمد طلعيه قبلها بشوية واغسليه امسكى السوسيس واقطعيه بالطول نصين0] ثم قطعيه بالعرض هتبقى كل قطعة كأنها نص دائرة وبعدين هاتى فصين توم واهرسيهم وحطيهم فى طاسة وعليهم شوية زيت صغيرين
وشغلى النار وبكده التوم مش هيتحرق والزيت ياخد طعم التوم ولما تلاقى التوم بدألونه يصفر
اوعى يتحرق منك حطى السوسيس وقلبى بسرعة
]لمدة دقيقة وبعدين هدى النار خالص واتركيه
يستوى مع اضافة المنكهات ممكن فلفل اسمر
او بهار مشكل حسب ذوقك
اما لو عايزاه سليم زى المحلات
هتغسليه وتعملى شقوق بالعرض بالسكين
بس ماتكنش الشقوق عميقة
وتحمري وان شاء الله مش هيكرمش
الطريقة الثانية
اغلى مية
وبعدين اقفل عليها واسقط السوسيس فيها واسيبها شوية صغيرة
وبعدين انشلها من المية
ولو عاوزة تحمريه فى زيت
تطلعية من الفريزر يفك شوية
وبعدين تغلى مية وتقفلى عليها وبعدين تسقطية فيها شوية
وتنشلية من المية وتشقية بالسكين وتحمريى بسييييييييييييييييط
لان لو حمرتتة كتير هينشف
يادوب تقلبية بس
بس الزيت يكون بسيط جدا وكمان ميخدش وقت كثير
يدوب يتقلب لما يتغير لونه شوية
وبالهنا والشفا
عدل سابقا من قبل sahar في الثلاثاء 09 فبراير 2010, 4:48 pm عدل 1 مرات